Fast & Furious The Game

Fast & Furious The Game 0.4.4

Racen en auto's pimpen in kleurrijke game

VOOR

  • Fijne besturing
  • Pimpen=gaaf

TEGEN

  • Graphics vrij eenvoudig
  • Geen muziek

Uitmuntend
8

Fast & Furious The Game is gebaseerd op de gelijknamige film over straatraces. In dit racespel is het de bedoeling gewoon heel hard te gaan met je gepimpte bolide. Win je een race dan krijg je de wagen van de tegenstander, met (vaak) lekker veel extra's.

In Fast & Furious The Game kies je uit een aantal tegenstanders en uit twee auto's waar je mee rijdt. Met de 'Pink Slip' optie wed je jouw wagen tegen die van iemand anders. Win je een auto dan staat deze direct in je virtuele garage, maar pas op: je verliest de auto even gemakkelijk.

De auto's in Fast & Furious The Game hebben verschillende extra's aan boord. Zo heb je een bepaald soort afterburner, waardoor je tijdelijk een snelheidsboost krijgt. Natuurlijk zijn er ook verschillen in wegligging en snelheden tussen de auto's. Je testdrive in Fast & Furious The Game voert langs een mooi landschapje, al zijn de beelden nooit spectaculair. Fast & Furious moet het dan ook vooral van de lekkere speelstijl hebben.

Wat opvalt aan Fast & Furious The Game is de besturing. De auto's accelereren automatisch, om te remmen tik je het scherm aan. Sturen gaat waanzinnig goed en je zit in no-time gefascineerd achter het kleine scherm. Fast & Furious The Game boeit, al duurt de testdrive niet zo lang. Het is en blijft een testversie.

Meeste downloads Racespellen voor Iphone

Meer
Fast & Furious The Game

Download

Fast & Furious The Game 0.4.4

Beoordelingen about Fast & Furious The Game